Trodnevnica Gospi od Anđela 2014. godine

Prvi dan trodnevnice

Već nekoliko godina za redom održava se trodnevnica u čast Gospi Visovačkoj koja se slavi 2. kolovoza tako da trodnevnica polako postaje i tradicija. Prvi dan trodnevnice krunicu oko našeg prekrasnog Visovca predmolili su novaci. Nakon krunice započelo je euharistijsko slavlje koje je predvodio fra Mario Radman, a misu je svojim pjevanjem uzveličao zbor iz Drniša, Neume.

Drugi dan trodnevnice

Drugi dan trodnevnice krunicu oko Visovca predmolili su novaci, vrijeme je bilo malo prooblačno, tako da je bilo upitno hoće li se ići okolo otoka ili će se krunica molit u crkvi.

Vrijeme nas je poslužilo tako da smo mirno stigli na euharistijsko slavlje koje je predvodio fra Jure Šimunović, a svojim glasovima misno slavlje je uzveličao zbor iz Skradina.

Treći dan trodnevnice

Zadnji dan trodnevnice krunicu oko Visovca predmolile su časne sestre Franjevke od Bezgrešne, vrijeme je bilo prekrasno, a procesija duža nego prijašnjih dana. Misno slavlje predvodio je Fra Božo Duvnjak, a svojim pjevanjem euharistiju su obogatile časne sestre Franjevke od Bezgrešne. Bila je to prekrasna priprema za dan Gospe od Anđela ili Gospe Visovačke. Trodnevnica nas je duhovno uvela u misterij Bogorodice čiji smo blagdan proslavili idućeg dana.

[widgetkit id=72]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *